Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 09:37

Το "Φιλοσοφικό Καφενείο Αγρινίου" προσκαλεί στην 3η συνάντηση του 2024 με θέμα συζήτησης: "Σώμα - Ψυχή - Πνεύμα" (Κυρ 10/3/2024 11:00)

Στη 3η συνάντηση του ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" για το έτος 2024 θα συζητήσουμε για την εναρμόνιση σώματος -ψυχής-πνεύματος.
 
"Και πράγματι, μια αλάνθαστη θεώρηση των επιθυμιών πρέπει να ανάγει κάθε προτίμηση και κάθε αποφυγή στην υγεία του σώματος και την αταραξία της ψυχής, επειδή εκεί βρίσκεται ο τελικός σκοπός της μακάριας ζωής. Επειδή κάνουμε τα πάντα για να αποφύγουμε το σωματικό πόνο και την ταραχή της ψυχής. Και από τη στιγμή που το επιτύχουμε, σταματά κάθε ψυχική ταραχή, επειδή το ζωντανό ον δεν χρειάζεται πλέον να κινηθεί προς κάτι που του λείπει, ούτε να αναζητήσει κάτι άλλο για να συμπληρώσει το καλό της ψυχής και του σώματος." Επίκουρος, Επιστολή προς Μενοικέα
 
Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι την Κυριακή, 10 Μαρτίου στο καφέ Κιμωλία, στην οδό Μπουκογιάννη 4, στο Αγρίνιο και η είσοδος είναι ελεύθερη με κατανάλωση ροφήματος.
 
Ελάτε όμως λίγο νωρίτερα από τις 11:00.
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα