Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 13:32

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την (Κυρ 21/1 - και σε περίπτωση μη απαρτίας την - Κυρ 28/1/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  ΣΕ  Γ Ε Ν Ι Κ Η   Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Η

Χρόνια πολλά και ευλογημένα παρά ΚΥΡΙΩ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να παραστείτε στις εργασίες της Τακτικής Ετήσιας Γενικής μας Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11.00 πμ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτ/νιας επί της οδού Παπαστράτου 53 και Σμύρνης γωνία στον πρώτο όροφο  με τα παρακάτω θέματα

         1)Εκλογή Προεδρείου

         2)Διοικητικός απολογισμός 2023

         3)Οικονομικός απολογισμός 2023

         4)Εκθεση Εξελεγκτικής επιτροπής

         5)Προυπολογισμός 2024

         6)Τοποθετήσεις μελών επί των παραπάνω θεμάτων

         7)Εγκριση Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού καθώς και Προυπολογισμού

Πριν την έναρξη των εργασιών της Γενικής μας Συνέλευσης θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον Αιδεσιμολογιώτατον Πρωτοπρεσβύτερο π.Χρήστο  Παπαχρήστο, υπερπολύτεκνο μέλος του Συλλόγου μας , για την πολύχρονη και ανεκτίμητη προσφορά του στην Ορθόδοξη ΕΚΚΛΗΣΊΑ  του ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Στην πατρίδα και στο κοινωνικό της σύνολο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική μας Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11.00 πμ στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Υ.Γ Εκ πείρας σας ενημερώνουμε ότι μέχρι σήμερα η πρώτη ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης δεν είχε απαρτία, επομένως για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και ταλαιπωρίας απαρτία θα υπάρχει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024. 

 

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα