Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 19:20

Κώστας Πιστιόλας: Την Τρίτη (19/09 20:30) τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου και η παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα η διπλή εκδήλωση για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», όπως και η παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου Κώστα Πιστιόλα.

Ειδικότερα, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», στην Οδό Αναστασιάδη 2 (Πλατεία Δημοκρατίας), καθώς και η παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση επρόκειτο να λάβει χώρα την Παρασκευή (08/09), ωστόσο αναβλήθηκε, λόγω των τραγικών εξελίξεων στη χώρα μας με τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Μάλιστα, με πρωτοβουλία του Κώστα Πιστιόλα αποφασίστηκε να συγκεντρωθούν άμεσα είδη πρώτης ανάγκης στο Εκλογικό Κέντρου του Συνδυασμού και να αποσταλούν στους πλημμυροπαθείς, με τους πολίτες να ανταποκρίνονται και να γεμίζουν σακούλες με προϊόντα το Εκλογικό Κέντρο, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα