Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 14:37

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Ο Κώστας Λύρος εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο (Τρί 19/9/2023 20:30)

  • Την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Ανατροπή» στο Μεσολόγγι
  • Κώστας Λύρος: « Συνεχίζουμε Υπεύθυνα – Δυναμικά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  γιατί ο Δήμος μας δεν πρέπει να χάσει ούτε μια μέρα, ούτε μια ευκαιρία»

Εγκαινιάζεται την  Τρίτη, 19   Σεπτεμβρίου 2023, στο Μεσολόγγι, το εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Ανατροπή» του Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης  Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού, Κώστα Λύρου.

Τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου, που βρίσκεται στην οδό Λόρδου Βύρωνος  στο Μεσολόγγι θα λάβουν χώρα στις 8.30 το απόγευμα. 

Μετά την τελετή του Αγιασμού θα ακολουθήσει ομιλία του Κώστα Λύρου και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού για την επόμενη 5ετία.

Ο Κώστας Λύρος σε δήλωσή του ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά όλους  όσους   δίνουν δύναμη και στηρίζουν  την προσπάθειά του  να αλλάξει ο Δήμος μας, τονίζοντας: «Σας περιμένουμε για να  συνεχίσουμε όλοι μαζί υπεύθυνα και δυναμικά. Να  συνεχίσουμε την πορεία που χαράξαμε για ένα Δήμο πρωτοπόρο, εξωστρεφή και λειτουργικό». 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 14:38
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα