Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 15:02

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για την έναρξη του Ευρωπαϊκού έργου CHERRY στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg Europe 2021-2027 (Τετ 2/8/2023 12:00-14:00)

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, εταίρος στο Ευρωπαϊκό έργο CHERRY που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg Europe 2021-2027, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023, κατά τις ώρες στις 12:00-14:00.

Το έργο  «Making Culture the No1 ally of European Recovery» (Καθιστώντας το Πολιτισμό τον Νο1 σύμμαχο της Ευρωπαϊκής Ανάκαμψης) με ακρώνυμο CHERRY,  στοχεύει στη βελτίωση των πολιτικών και των τοπικών σχεδίων που απευθύνονται στις Πολιτιστικές και Δημιουργικές Βιομηχανίες (CCIs), ώστε να ανακάμψουν από την περίοδο της πανδημίας και να μετατρέψουν τους περιορισμούς εκείνης της περιόδου, με την εφαρμογή καινοτόμων μέσων επικοινωνίας, ψηφιακών τεχνολογιών και υπηρεσιών, σε μία ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα.  Το έργο επιδιώκει να αποτελέσει η Πολιτιστική Βιομηχανία το νούμερο ένα σύμμαχο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανάκαμψη από την Πανδημία.

Στο έργο συμμετέχουν δημόσιοι φορείς από Ιταλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Λετονία και Φιλανδία, για την υποστήριξη της ανθεκτικότητας των CCIs στην έκτακτη ανάγκη του COVID-19, εστιάζοντας στις Πολιτιστικές και Δημιουργικές Βιομηχανίες (CCIs) και στον αστικό μετασχηματισμό, στην επιχειρηματικότητα και στην αξιοποίηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου, τους στόχους, τα αναμενόμενα αποτελέσματα και τα οφέλη που θα έχουν ενδιαφερόμενοι από την Πολιτιστική Βιομηχανία, καθώς και τον ρόλο που έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ως Εταίρος και Υπεύθυνος Επικοινωνίας του έργου.

Για την εγγραφή σας στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  / Υπεύθυνη Επικοινωνίας Σοφία Καρβέλη.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο “CHERRY” είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του έργου: https://www.interregeurope.eu/cherry

Και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

FACEBOOK     https://www.facebook.com/profile.php?id=100092536059909

TWITTER         https://twitter.com/INTERREG_CHERRY

LINKEDIN        https://www.linkedin.com/company/interreg-europe-cherry/

Πολυμέσα

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα