Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 09:36

“Lake Party Trichonida” 24 & 25 Αυγούστου 2023 στο Κτήμα Πιθάρι, στην Λίμνη Τριχωνίδα! (Πεμ 24 - Παρ 25/8/2023)

Το απόλυτο και πιο αγαπημένο φεστιβάλ του καλοκαιριού είναι εδώ! Την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Αυγούστου, το Κτήμα Πιθαρι στην πανέμορφη λίμνη Τριχωνίδα θα φιλοξενήσει το πολυαναμενόμενο μουσικό event της φετινής καλοκαιρινής σεζόν, το Lake Party! Προετοιμαστείτε για δύο μοναδικές βραδιές γεμάτες μουσική, χορό και διασκέδαση!

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου, σας περιμένουμε σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που θα σας συναρπάσει! Ο χάρτης της καρδιάς μας, μας οδηγεί κοντά στην αγαπημένη μας Νατάσα Θεοδωρίδου, μία από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες τραγουδίστριες και ομορφότερες γυναικείες λαϊκές φωνές της χώρας με πολυετή, αξιοθαύμαστη καριέρα και δεκάδες επιτυχίες ανά τα χρόνια, που παραμένουν αξέχαστες και λατρεμένες μέχρι σήμερα. Η δική μας Νατάσα μάς προσκαλεί σε μια μουσική γιορτή, γεμάτη με αγαπημένα της τραγούδια, που μας κάνουν να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε δυνατά σαν μια μεγάλη παρέα.

Μαζί της σε αυτό το ταξίδι θα είναι το αγαπημένο συγκρότημα των Alcatrash, με αμέτρητες επιτυχίες στις αποσκευές τους να αποδεικνύουν ότι ξέρουν πώς να απογειώνουν την διάθεση στα ύψη!

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και το «Elpida Tour by Coca-Cola» θα βρίσκονται στο Lake Party, σε μία συναρπαστική βραδιά γεμάτη no. 1 επιτυχίες, μοναδικές ερμηνείες, απαράμιλλη αισθητική και δυνατές συγκινήσεις. Μαζί του η Ανδρομάχη. Συμμετέχουν οι Playmen και η Klavdia.

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πέρυσι πραγματοποίησε μια υπέρ- επιτυχημένη περιοδεία με αποκορύφωμα τη συναυλία του με τον 50Cent στην Αθήνα, αφήνει το στίγμα του στο φετινό καλοκαίρι με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες, τις δυνατές ερμηνείες και την απαράμιλλη αισθητική του.

O καλλιτέχνης - φαινόμενο, με τα δεκάδες διαδοχικά no1 hits και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ταξιδεύει σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο με το «Elpida Tour by Coca-Cola».

Πρόκειται για μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola, η οποία είναι συνοδοιπόρος του στο «Elpida Tour» καλώντας μας να ζήσουμε το πιο επικό μουσικό καλοκαίρι.

Για την Coca-Cola, η μουσική αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να ενθουσιάζουν και να φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, μέσα από συναρπαστικές στιγμές που μοιράζονται σε συναυλίες και φεστιβάλ.

Το απόλυτο μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού πλησιάζει. Ετοιμαστείτε να χορέψετε με τους πιο ξέφρενους και ξεσηκωτικούς ρυθμούς και να διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσης!

Στο site του Lake Party μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, σημαίνοντας την αντίστροφη μέτρηση για το πιο κεφάτο καλοκαιρινό φεστιβάλ.

 

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα