Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 20:52

1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στις 22 Ιουλίου στην Αμφιλοχία (Σαβ 22/7/2023 20:30)

Ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός θα λάβει χώρα για πρώτη φορά φέτος στην πόλη μας! Το Κέντρο Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Αμφιλοχίας έχει τη χαρά αλλά και την τιμή να διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Αμφιλοχίας, το Σάββατο 22 Ιουλίου 2023.

Η τιμώμενη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, πλαισιωμένη από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου, τη μπάντα της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας και τη Δημοτική Φιλαρμονική της Αμφιλοχίας, θα πλημμυρίσουν από άκρη σε άκρη την πόλη μας με μουσική υψηλού επιπέδου.

Με εκκίνηση στις 20:30 από τη βόρεια είσοδο της Αμφιλοχίας, το κουαρτέτο των φιλαρμονικών θα παρελάσει σε όλο το παραλιακό μέτωπο της πόλης, με κατεύθυνση το λιμάνι, όπου στις 21:30 θα ξεκινήσει το κυρίως μέρος του Φεστιβάλ.

Με δεδομένο των ενθουσιασμό όλων των ανθρώπων του Δήμου που έχουν συνεργαστεί για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ και την προσμονή ότι ένας νέος πολιτιστικός θεσμός γεννάται, σας περιμένουμε όλους να μας στηρίξετε σε αυτή μας την προσπάθεια και να απολαύσετε μαζί μας ένα ξεχωριστό μουσικό υπερθέαμα, με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Καλλιτεχνική Επιμέλεια:

  • Μπάντα Πολεμικού Ναυτικού

Αρχιμουσικός: Πλωτάρχης Α. Καραγουδάκης

  • Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας

Αρχιμουσικός: Γ. Τσόγκας

  • Φιλαρμονική Δήμου Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου «Χρ. Καψάλης»

Αρχιμουσικός: Δ. Τσιαντάς

  • Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας

Μαέστρος: Θ. Μεσσήνης

#1ο_Φεστιβάλ_Φιλαρμονικών_Αμφιλοχίας

#Αμφιλοχία

#philarmoniki_amfilochias

#ΚΕΚΑΔΑ

#Δήμος_Αμφιλοχίας

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα