Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 15:58

«Έξυπνες λύσεις στην κουζίνα και στη διατροφή μας» - Ημερίδα διατροφικών συμβουλών για ωφελούμενους ΤΕΒΑ σε Ναύπακτο (Σαβ 17/6 11:00 πμ) και Αγρίνιο (Δευ 19/6 17:00)

Σε συνέχεια της ημερίδας διατροφικών συμβουλών που πραγματοποιήθηκε στον Αστακό του Δήμου Ξηρομέρου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Κ.Σ. Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, συνεχίζουν τη διεξαγωγή νέων ημερίδων διατροφικών συμβουλών.

  • Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 και ώρα 11 π.μ στο Δήμο Ναυπακτίας, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στην Αίθουσα «Ναυπακτία» στο λιμάνι της Ναυπάκτουστο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2015-2016. Σκοπός της ημερίδας αυτής, είναι να αποτελέσει οδηγό για μια καλύτερη διατροφική συμπεριφορά, τονίζοντας τη σημασία και τα θετικά οφέλη της υγιεινής διατροφής για όλους.

Η ημερίδα, με ώρα προσέλευσης στις 11:00 π.μ.

Οι  θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν στην ημερίδα είναι οι εξής:

- Συνδυασμοί τροφίμων που ωφελούν την υγεία μας.

- Μεσογειακή πυραμίδα διατροφής.

- Συμβουλές για έξυπνες και οικονομικές αγορές ειδών διατροφής.

Ομιλήτρια: Ελένη Μελίστα, Διατροφολόγος – Διαιτολόγος.

- Μαγειρεύω οικονομικά. Η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική θέλουν μόνο φαντασία, δείτε πως θα βγάλετε τέλεια πιάτα με λίγα χρήματα.

- Συμβουλές για να αξιοποιήσουμε το φαγητό που μας περίσσεψε.

- Συντήρηση – Διατήρηση τροφίμων. 

Ομιλητής: Κωνσταντίνος Μπούσδρας, Εκπαιδευτής Μαγειρικής Τέχνης.

  • Την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου(Αναστασιάδη 1, Αγρίνιο) με αντίστοιχες θεματικές ενότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο:  2611 100230, από 9:00-17:00 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016 – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) 2014-2020 από τη Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (MIS 5000218).

 

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα