Την Ιερά και Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας «Γιάτρισσας» εκ Λουτρακίου Κορινθίας θα υποδεχθεί ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Αγρινίου την Τετάρτη 27 Μαΐου 2026.
Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του ναού, στις 7:00 το απόγευμα παρουσία πιστών, ενώ η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει στον ναό έως και την Τρίτη 2 Ιουνίου στις 11:00 το πρωί.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της θα τελούνται καθημερινά ιερές ακολουθίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου.
Η ανακοίνωση:
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου σας προσκαλεί την Τετάρτη 27 Μαΐου 2026, στις 7 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου, στην υποδοχή της Ιερας και Θαυματουργού Εικόνος Παναγία η Γιάτρισσα εκ Λουτρακίου Κορινθίας.
Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει μέχρι την Τρίτη 2 Ιουνίου στις 11 το πρωί. Θα τελούνται καθημερινά ιερές ακολουθίες.
Η αφίσα:
sinidisi.gr























