Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 09:29

Ομιλία (με θέμα το μπούλιγκ) στη Σχολή Γονέων στο Νεοχώρι της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας (Δευ 22/4/2024 18:30)

«Εκφοβισμός (μπούλιγκ) και η σχέση του με την δυσλεξία και τη διάσπαση ελλειμματικής προσοχής – υπερκινητικότητας (Δ.Ε.Π.Υ.)»

Ομιλία στη Σχολή Γονέων στο Νεοχώρι της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30΄ στην κωμόπολη του Νεοχωρίου, στην αίθουσα κινηματογράφου Γκιουλέκα θα πραγματοποιηθεί η τρίτη συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Ομιλήτρια στη συνάντηση θα είναι η  Ψυχολόγος κα. Βηθλεέμ Ταστσόγλου, η οποία θα μιλήσει με θέμα: «Εκφοβισμός (μπούλιγκ) και η σχέση του με την δυσλεξία και τη διάσπαση ελλειμματικής προσοχής – υπερκινητικότητας (Δ.Ε.Π.Υ.)».

Η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας λειτουργεί με γνώμονα και πρωταρχικό σκοπό τη στήριξη του ιερού θεσμού της οικογένειας και την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου της, μέσα από την ενημέρωση και τον διάλογο για οικογενειακά και παιδαγωγικά θέματα

Η  κα. Βηθλεέμ Ταστσόγλου είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου και κατευθυντική προσέγγιση προπτυχιακά την Κλινική Ψυχολογία. Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφώσεων και εκπαιδεύσεων στον τομέα της. Τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με τον Εφευρέτη Καθηγητή Ψυχολογίας και Μαθησιακών Δυσκολίων κ. Γεώργιο Παυλίδη σχετικά με την πρόγνωση, διάγνωση και αντιμετώπιση της δυσλεξίας, της Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής, Υπερκινητικότητας και Παρορμητικότητας και εκπαιδεύτηκε από τον ίδιο στο παγκοσμίως μοναδικό Βιολογικό Τεστ Παυλίδη και στην επιστημονικά αποδεδειγμένα αποτελεσματική Μέθοδο Παυλίδη. Είναι ιδιοκτήτρια και επιστημονική Διευθύντρια του Dyslexia Centers Pavlidis Method στο Αγρίνιο.

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα